Telefon: +387 35 700 800|info@gracanica.gov.ba  |    |  

Izrada Programa rada Gradskog vijeća za 2020. godinu

Izrada Programa rada Gradskog vijeća za 2020. godinu

04.11.2019|

PREDMET:  Izrada Programa rada Gradskog vijeća za 2020. godinu.

 

U toku su pripreme za izradu Programa rada Gradskog vijeća za 2020. godinu, koji Gradsko vijeće treba da usvoji najkasnije do kraja tekuće godine. U vezi s tim potrebno je, da nam dostavite prijedloge i sugestije o pitanjima koja bi uvrstili u Program rada Gradskog vijeća, a koja su iz djelokruga rada i nadležnosti Gradskog vijeća i utvrđenom politikom razvoja Grada. Svoje prijedloge kratko obrazložite i za svako kandidovano pitanje ili temu predložite obrađivača i vremenski period u kojem bi se predložene teme uvrstile u dnevni red zasijedanja Gradskog vijeća.

Prijedloge dostaviti Stručnoj službi Vijeća do 06. 12. 2019. godine, putem prijemne kancelarije Gradske uprave ili na fax broj: 035/706-679.

Vaše prijedloge možete slati i na e-mail predsjedavajucigv@gracanica.gov.ba ili dz.tukulj@gracanica.gov.ba

Kako bismo olakšali Vaše učešće u pripremama za izradu Programa rada Gradskog vijeća za 2019. godinu, u prilogu Vam dostavljamo izvod iz Statutarne odluke o organizaciji Grada Gračanica u skladu sa Zakonom o Gradu Gračanica («Službeni glasnik Grada Gračanica» broj: 1/19), koji se odnosi na djelokrug rada, odnosno nadležnosti Gradskog vijeća.

Dopis za Program rada

 

S poštovanjem.

predsjedavajući

GRADSKOG VIJEĆA

 Nihad Krajinović, s.r..

 


Obrazac za sudjelovanje Javnoj raspravi

Jeste li suglasni da vaši podaci kao podnositelja prijedloga budu objavljeni javno u izvješću (odgovorite sa da ili ne):


captcha